Szanujemy Twoją prywatność. Nie będziemy sprzedawać ani udostępniać Twoich danych osobowych, w tym Twojego imienia i nazwiska, daty urodzenia, adresu e-mail i hasła. Wiadomości wysyłane do osób w Speedy Net są osobiste i nie będą udostępniane innym osobom ani stronom internetowym. Twoje hasło jest zapisane w postaci zaszyfrowanej w naszej bazie danych.

Twój profil w Speedy Net jest widoczny dla wszystkich, ale możesz wybrać, komu chcesz udostępnić swój adres e-mail i datę urodzenia. Jeśli zarejestrowałeś Speedy Match się w, Twój profil Speedy Match będzie widoczny tylko dla osób, które pasują do Ciebie zgodnie z ustawieniami skonfigurowanymi na stronie i które dopasujesz do nich zgodnie z ich ustawieniami. Twój profil w Speedy Match nie pojawi się w Google i nie będzie widoczny dla osób niezarejestrowanych w serwisie.

Jeśli dezaktywowałeś swoje konto w Speedy Net lub Speedy Match, Twój profil w tej witrynie zostanie usunięty z witryny i nie będziesz widoczny w wynikach wyszukiwania innych osób w witrynie. Pamiętaj, że dezaktywacja Twojego konta w Speedy Net powoduje również automatyczną dezaktywację Twojego konta w Speedy Match. Możesz dezaktywować tylko swoje konto w Speedy Match, w takim przypadku Twoje konto Speedy Net pozostanie aktywne. Możesz ponownie aktywować swoje konto po jego dezaktywacji, kiedy tylko chcesz.

Jeśli chcesz, możesz usunąć swoje konto w Speedy Net. Usunięcie konta Speedy Net spowoduje automatyczne usunięcie również Twojego konta Speedy Match. Aby usunąć swoje konto Speedy Net, zaloguj się do Speedy Net, dezaktywuj swoje konto, a następnie kliknij „Usuń konto” (w menu „Edytuj profil”). Wypełnij dane w formularzu i potwierdź. Pamiętaj, że usuniętego konta nie można odzyskać. Usunięcie konta jest trwałe i nieodwracalne.


Speedy